Energie

E.ON a finalizat în acest an 21 de centrale fotovoltaice pentru companii din 12 judeţe, în valoare de peste 3,3 milioane de euro

E.ON a finalizat în acest an 21 de centrale fotovoltaice...

Autor: Roxana Rosu

22.12.2021, 10:30 412

E.ON Energie România a finalizat anul acesta construcţia a 21 de centrale fotovoltaice pentru companii din 12 judeţe, valoarea totală a proiectelor ridicându-se la peste 3,3 milioane de euro.

Centralele solare, proiectate pe cerinţelor specifice fiecărui partener, au puteri nominale instalate între 118 şi 470 kWp şi asigură între 34 şi 100% din necesarul de energie al acestora.

„Sprijinim companiile, indiferent de domeniul lor de activitate, să devină producători de energie regenerabilă, să-şi reducă dependenţa de energia din reţea şi să devină prietenoase cu mediul. Sustenabilitatea nu mai este o căsuţă de bifat, este o zonă critică de investiţii care poate aduce partenerilor noştri oportunităţi de avantaj competitiv şi care înseamnă, totodată, o contribuţie efectivă la tranziţia spre o economie cu zero emisii de gaze cu efect de seră”, a declarat Claudia Griech, Director General E.ON Energie România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO