Caută doar în titlu
Energie

ArcelorMittal Galaţi a finalizat o investiţie de 12,5 milioane de euro într-un echipament pentru tabla groasă. "Noua maşină este cu 80% mai puternică şi are un grad mai ridicat de automatizare în comparaţie cu cea veche."

> ArcelorMittal Galaţi a pus în funcţiune noua maşină de planat la cald care deserveşte Laminorul de Tablă Groasă nr. 2, în urma unei investiţii în valoare de 12,5 milioane de euro.
 
Proiectul face parte dintr-un program extins de îmbunătăţiri tehnice ce se des­fă­şoară în prezent în cadrul acestui laminor şi la secţia Oţe­lărie. „Această investiţie con­so­li­dează po­ziţia noastră pe piaţa ta­blei groase, întrucât putem acum livra pro­duse noi şi mai bune, cu servicii îm­bunătăţite pentru clienţi“, a de­clarat Bruno Ribo, director ge­neral al ArcelorMittal Galaţi. Re­cent, Consiliul de Adminis­traţie  a prelungit cu doi ani durata man­datului lui Bruno Ribo, po­trivit datelor din Monitorul Oficial.
 
„Maşina de Planat la Cald asigură produ­cerea unei game mai variate de grosimi şi calităţi pentru tabla groasă utilizată în aplicaţii precum conductele de fluide energetice, nave şi construcţii metalice, fiind cu 80% mai puternică în comparaţie cu vechea maşină şi având un grad mai înalt de automatizare“, potrivit oficialilor com­paniei. În acest an, compania are în plan investiţii totale de 40 de milioane de euro în echipamente şi modernizarea unor linii.
 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.