Energie

Oscar Downstream, cel mai ma­re jucător independent din piaţa pe­tro­­lieră controlat de Alin Niculae, a înre­gistrat afa­ceri de 2,9 mld. lei în 2019, în creştere cu 12% faţă de anul anterior, când ci­fra de afaceri a fost de 2,6 mld. lei, con­form da­telor Ministe­ru­lui de Finanţe.

Compania an­tre­pre­norială specia­li­zată în comerţul cu car­buranţi a avut un profit net mai mic cu 21% în anul 2019 faţă de anul anterior, raportând un profit net de 45,8 mi­l. lei de la 58,6 mil. lei în 2018.

Oscar Downstream este un busi­ness controlat de omul de afaceri Alin Niculae şi este una dintre cele mai pu­ter­nice afaceri antreprenoriale din Ro­mânia, înfiinţat în anul 2001.

După 2012, an în care compania avea o cifră de afa­ceri de peste 2,4 mld. lei, Oscar Down­stream s-a înscris pe un traseu descendent, re­ve­nirea pe creştere petre­cân­du-se în 2017, când afa­ce­rile au început să mear­gă pe o pantă ascendentă.

Oscar Down­stream, specializată îniţial în co­merţul de carburanţi către clienţii comerciali a intrat la finalul anului 2017 în retailul de carburanţi cu două branduri proprii de staţii, unul pentru benzinării în franciză, RO, şi unul pentru staţiile proprii, Oscar.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.