Energie

Americanii de la Emerson au recrutat 300 de oameni în 2019 şi au ajuns la peste 2.700 de angajaţi în România. Compania a raportat pentru 2018 o cifră de afaceri de 910,7 mil. lei (195 mil. euro), plus 34%

Emerson SRL, parte a concernului american Emerson cu vânzări globale de peste 17 mld. dolari, a ajuns în prezent la peste 2.700 de angajaţi după ce compania a recrutat în acest an aproximativ 300 de oa­meni, fiecare cu expertiză, abilităţi şi experienţe diferite. Momentan, Emerson mai are disponibile apro­ximativ 150 de joburi, pe care com­pania intenţionează să le ocupe cu oameni calificaţi.

Locurile de muncă disponibile cu­prind întreaga gamă a opera­ţiunilor companiei Emerson - auto­matizare şi inginerie me­ca­nică, teh­nologia informa­ţiei, dez­voltare de software, achiziţii, lo­gistică, planificare strategică, finan­ţe, resurse umane, marketing, customer care şi pro­ducţie (inclusiv lucrători pentru linia de producţie). Operaţiunile Emerson în Cluj deservesc în principal clienţii companiei în Europa. Americanii mai deţin pe piaţa locală şi un birou Emerson Automation Solutions la Bucureşti, pentru activităţi de vânzări şi service, unde lucrează aproximativ 50 de angajaţi.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.