Companii

Enel România donează 100.000 de euro pentru achiziţia de materiale şi echipamente medicale necesare în prevenţia şi tratarea Covid19

Enel România donează 100.000 de euro pentru achiziţia...

Autor: Roxana Rosu

27.03.2020, 12:29 73

Enel România, prin companiile sale de furnizare şi distribuţie a energiei electrice,  donează 100.000 de euro către Fondul de Urgenţă, suma urmând să fi folosită pentru achiziţia de materiale şi echipamente medicale necesare.

Aceasta este cea de-a doua donaţie făcută de Enel România pentru a sprijini activitatea echipelor medicale pentru a limita răspândirea COVID-19.

Donaţia va fi făcută prin intermediul Asociaţiei pentru Relaţii Comunitare, care a creat Fondul de Urgenţă pentru a ajuta la coordonarea şi acoperirea necesarului medical local cu resursele disponibile şi pentru a oferi sprijin financiar direct  pentru nevoile urgente, concentrându-se pe trei direcţii de intervenţie care necesită achiziţii urgente: kituri de testare, echipament de protecţie pentru personalul medical (măşti medicale, ochelari de protecţie, costume de protecţie) şi echipamente de ventilaţie.

Tot în această săptămână, companiile de furnizare şi distribuţie a energiei electrice ale Enel au donat 100.000 de euro pentru a sprijini activitatea Institutului Naţional de Boli Infecţioase - prof. Dr. Matei Balş. Suma va fi folosită pentru echipament medicale necesare prevenirii şi controlului răspândirii virusului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO