Companii

Emitenţii de tichete cadou sunt fericiţi. Vine Crăciunul

Emitenţii de tichete cadou sunt fericiţi. Vine Crăciunul
16.11.2010, 13:27 27

Aproape jumătate din totalul tichetelor cadou emise în cursulunui an se vând în perioada Crăciunului.

Cu doar o lună înainte de sărbătorile de iarnă, emitenţii detichete se pregătesc să intre în cea mai aglomerată perioadă aanului, în condiţiile în care vor avea de tipărit, pe lângătichetele de masă lunare şi tichetele cadou pe care angajatorii levor oferi de Crăciun. "Tichetele cadou pot fi acordate de companiiatât angajaţilor, cât şi clienţilor şi partenerilor de afaceri,făcând parte din cadourile de protocol şi fiind din ce în ce maides utilizate în campaniile de marketing şi loializare", spuneIulian Alexe, directorul de marketing şi comunicare al emitentuluide tichete Edenred, fostul Accor Services.

Valoarea nominală a unui tichet cadou poate fi stabilită, laalegerea companiei client, între 10, 20, 30, 40 sau 50 de lei. Sumatotală oferită fiecărui beneficiar este deductibilă în limita a 150de lei, însă, după cum spun reprezentanţii Edenred, de sărbători,angajatorii sunt mai generoşi şi, în medie, oferă tichete careajung la o valoare cumulată de 200 de lei.

Citiţi mai multe despre tichetele de masă şi tichetele cadou pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO