Companii

Emerson caută 250 de oameni pentru fabricile din Cluj şi Oradea

Emerson caută 250 de oameni pentru fabricile din Cluj...

Autor: Laurentiu Cotu

18.04.2016, 00:07 8611

Compania Emerson, parte a concernului american Emerson, cu afaceri globale de peste 24,5 mld. dolari şi 115.000 de angajaţi,  caută 250 de angajaţi pentru centrele de producţie pe care le are în Cluj-Napoca şi Oradea.

Cum arată insula celor 20.000 de morminte, unul dintre cele mai ”sfinte” locuri din istorie. Galerie FOTO

„În Cluj, Emerson are peste 2.200 de angajaţi şi în jur de 200 de posturi disponibile. Momentan, sunt angajate aproximativ 150 de persoane în Oradea şi avem apro­xi­mativ 50 de poziţii deschise, atât pentru operatori în fabrici, cât şi pentru birouri“, au declarat pentru ZF Tran­silvania oficialii Emerson din România.

Imagini incredibile cu viaţa copiilor bogaţi din Dubai. Galerie FOTO

Cele şase alimente pe care trebuie să le evitaţi cu orice preţ. Galerie FOTO

Compania are în total peste 2.350 de angajaţi la Cluj şi în centrul de producţie şi suport din Oradea, unde americanii au demarat operaţiunile în toamna anului trecut.

Emerson a avut anul trecut afaceri de 155 mil. euro, mai mult cu 26% faţă de 2014, susţinută de începerea producţiei la Oradea, a doua fabrică a americani pe piaţa locală, după cea din Cluj. Creşterea afacerilor şi opera­ţiunilor Emerson de la Cluj a dus la utilizarea completă a spaţiului, în acest moment nemaiexistând posibilitatea pentru extindere în Cluj.

Anticipând această constrângere de spaţiu, americanii au achiziţionat un teren în parcul Eurobusiness din Oradea, iar anul trecut au finalizat acolo construcţia unui centru de producţie, demarând operaţiunile în luna octombrie 2015.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO