Caută doar în titlu
Companii

Elveţienii de la Clariant continuă angajările şi au instalat primele echipamente în fabrica de 140 de milioane de euro de lângă Craiova

► Clariant construieşte la Podari, lângă Craiova, o fabrică de biocombustibil după o investiţie de 140 mil. euro

► Termenul de finalizare pentru fabrică este anul 2021.

Elveţienii de la Clariant, care au început construcţia unei fabrici la Podari, lângă Craiova, au instalat echipamentele mari în viitoarea fabrică de bioetanol, un combustibil pentru maşini produs din paie. Compania continuă şi pro­ce­sul de recrutare, ajungând la 26 de angajaţi în echipa din România.

„Proiectul Sun­liquid din Podari avan­sea­ză, nu numai din punctul de vedere al recrutării şi al for­mării noilor membri ai perso­na­lului, ci şi al lu­crărilor de con­strucţii în curs. Pe şantier au fost atinse o serie de re­pere impor­tan­te, cum ar fi fi­nali­zarea fun­da­ţi­ilor, pre­cum şi insta­la­rea primelor echi­pa­mente de mari di­men­siuni“, a spus Dragoş Ga­vri­luţă, director de pro­iect Sun­liquid România. 

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.