Companii

Elveţienii de la Artemis deschid în mai o clădire nouă cu spaţii industriale şi birouri în parcul din Sânandrei, lângă Timişoara. Investiţia a fost de peste 5 mil. euro, iar spaţiul va fi ocupat de câteva companii din domeniul IT, cu sediile centrale în Germania şi Irlanda

Elveţienii de la Artemis deschid în mai o clădire...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.03.2020, 19:15 242

Dezvoltatorul imobiliar elveţian Artemis, care deţine cinci parcuri industriale lângă Timişoara, va deschide în mai o nouă clădire în parcul din Sânandrei.

Clădirea Artemis II va avea şi o componentă de birouri, iar investiţia pe care a presupus-o a fost de peste 5 milioane de euro. În total, imobilul are 7.500 de metri pătraţi. Spaţiul va fi ocupat de câteva companii din domeniul IT, cu sediile centrale în Germania şi Irlanda.

În parcul din Sânan­drei există deja un imobil de 4.000 de metri pătraţi, finalizat în 2017. Noua hală a fost cons­truită de SSAB, o companie din Bacău, care a mai ridicat hiper­marketuri pentru Kau­fland şi hale de producţie pentru CTP.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO