Companii

Elis Pavaje aşteaptă afaceri de 24 mil.euro în acest an, mai mari cu 5%, şi un avans similar în 2015

Elis Pavaje aşteaptă afaceri de 24 mil.euro în acest...

Autor: Ioan Dornescu

08.12.2014, 00:00 300

"Printe factorii pozitivi care au avut o influenţă directă asupra vânzărilor în acest an se numără creşterea vânzărilor pe segmentul rezidenţial şi dezvoltarea unor proiecte mari comerciale şi de infrastructură, precum modernizarea centrului oraşului Alba Iulia, amenajarea parcării supraterane a Auchan - Drumul Taberei din Bucureşti, livrarea de produse pentru amenajarea exterioară a Sălii Polivalente din Cluj şi a noului mall Vulcan Value Center din Bucureşti", a declarat pentru MEDIAFAX Emil Goţa, directorul general şi acţionar al companiei Elis Pavaje.

Pe de altă parte, una dintre marile problemele cu care se confruntă jucătorii de profil este reprezentată în continuare de întârzierile la plată, care pot duce la blocarea activităţii sau la amânări ale termenelor de start pentru proiectele mari industriale şi de infrastructură.

"Pentru 2015, estimăm o creştere similară cu cea înregistrată în acest an, având ca bază continuarea proiectelor industriale, comerciale şi rezidenţiale, sectorul din urmă înregistrând o creştere semnificativă", a adăugat reprezentantul producătorului de pavaje.

Compania a continuat în acest an investiţiile în modernizarea echipamentelor de producţie şi montaj, în eficientizarea liniilor de producţie precum şi în implementarea unui nou program IT. În plus, Elis Pavaje a alocat fonduri pentru dezvoltarea unor produse noi care să se alinieze tendinţelor pieţei.

"Anul acesta, piaţa pavejelor a înregistrat o creştere de aproximativ 5% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, evoluţie strâns legată de finalizarea unor proiecte deja începute, din zona de infrastructură, industrială, comercială şi rezidenţială. Suntem încrezători că rezultatele pozitive de până acum se vor menţine şi în perioada următoare", a mai spus Goţa.

Elis Pavaje, deţinută de Emil Elisiu Goţa şi Vasile Goţa, are două unităţi de producţie, la Petreşti, judeţul Alba, şi la Stoeneşti, judeţul Prahova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO