Companii

Elena Pap, director al Up România, a fost numită Director Regional în cadrul Grupului Up

Elena Pap, director al Up România

Elena Pap, director al Up România

Autor: Ramona Cornea

09.09.2019, 17:08 410

În noua sa funcţie, Elena Pap va coordona activitatea grupului Up în Europa de Sud-Est


Elena Pap, director al Up România, companie cunoscută în trecut ca Chèque Déjeuner, a fost numită Director Regional în cadrul Grupului Up. Director General al Up România de 15 ani, Elena Pap va cumula această poziţie cu noua funcţie de Director Regional pentru ţările România, Bulgaria, Moldova, Serbia şi Grecia.

Elena Pap preia atribuţiile de la predecesorul său, Julien Anglade, care a primit un nou rol în cadrul Direcţiei Generale a grupului francez. În noua sa funcţie, Elena Pap va coordona dezvoltarea soluţiilor si serviciilor inovatoare ale grupului Up în Europa de Sud-Est şi va contribui la orientarea şi implementarea proiectului strategic Up.

Înainte de activitatea din cadrul Up România, Elena Pap a deţinut funcţii de conducere în cadrul departamentelor financiare ale mai multor companii, printre care Romcontrol sau American Enterprise.

Grupul Up este prezent în 30 de ţări şi are o bază de peste 200.000 clienţi companii, deservind peste 26 de milioane de beneficiari în întreaga lume. Grupul francez a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 532 milioane de euro. Up România are peste 20.000 de clienţi companii şi 750.000 de beneficiari.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO