Companii

Electrica Furnizare se uită spre cea mai fierbinte piaţă a energiei, prosumatorii: Avem perspective de creştere semnificativă pentru anii următori pe soluţii solare

Electrica Furnizare, parte a gru­pului Electrica, unul dintre cei mai pu­ternici jucători din domeniul distri­bu­ţiei şi furnizării de energie electrică, ţin­teşte categoria de prosumatori, con­su­matorii de energie care doresc să facă pasul spre producţie, ca vector de creştere. Compania de­ja are în derulare pro­iec­te vizând mon­ta­rea de soluţii solare pentru Lemet Câmpina sau BAT România, dar spu­ne că potenţialul de creş­tere este semnificativ.

„La nivelul anului 2021, Electrica Furni­za­re estimează contrac­ta­rea unei capacităţi to­tale între 5 şi 7 MW, cu pers­pective de creştere sem­nificativă pentru anii următori. Compa­nia are în derulare, în fa­za de implementare, o serie de proiecte cu clienţi precum Lemet Câmpina (pro­ducător de mobilă), BAT România (pro­ducător de ţigarete) şi alţi bene­ficiari care nu pot fi nominalizaţi la această oră din motive de confi­den­ţialitate“, au spus reprezentanţii Electrica Furnizare.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.