Companii

Electric Plus din Bacău urmăreşte evoluţia pandemiei pentru a demara investiţii de 6 mil. euro în producţia de uşi şi ferestre

ANTREPRENORI LOCALI

Electric Plus din Bacău urmăreşte evoluţia pandemiei...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.09.2020, 17:00 225

Adrian Gârmacea, proprietar: Am creat 50 de posturi noi, în mare parte datorită creşterii cererii pe final de an, dar şi datorită faptului că încercăm să dublăm posturile vulnerabile, pentru a fi pregătiţi în cazul în care vom înregistra persoane pozitive la COVID-19 în cadrul secţiilor de producţie.

Producătorul de tâmplărie PVC Elec­tric Plus din Bacău, deţinut de Adrian Gâr­macea, are în plan investiţii de 6 mil. euro pentru noi capa­ci­tăţi de producţie, însă va de­cide când le va demara în funcţie de evoluţia pandemiei.

„Toate planurile şi in­ve­stiţiile au rămas vala­bile. Unele dintre ele au fost amânate câteva luni pâ­nă la un an, altele au fost încetinite. Când ai planuri pe termen lung şi foar­te lung, o criză sanitară care poate dura câţiva ani nu face decât să încetinească creşterea şi dez­vol­tarea. În funcţie de cum se va încheia 2020, vom ho­tărî când vom face investiţia în utilajele nece­sare noil­or capacităţi de producţie. Aceste in­ves­ti­ţii sunt de aproximativ 6 milioane de euro şi, în mod no­rmal, trebuia începute în 2020“, spune Adrian Gârmacea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO