Companii

Ecograf pentru sportivi, la Medasso

08.05.2003, 00:00 1018

Compania germana Dr.Scheffler a donat clinicii Medasso, specializata in medicina si farmaceutica sportivea, un ecograf Sonolite SL1 - Siemens, pentru scanare prin ultrasunete.
Medicul Pompiliu Popescu, directorul Medasso, a precizat ca ecograful va fi folosit la testarea si diagnosticarea de precizie a afectiunilor care ar putea aparea in timpul desfasurarii activitatilor sportive.
"Acest aparat va fi de un real ajutor pentru fotbalistii echipei nationale sau romanii care joaca la cluburile din strainatate, loturilor de gimnastica si tuturor celorlalti sportivi care apeleaza la serviciile clinicii Medasso", a declarat Pompiliu Popescu.
Compania Dr.Scheffler Nacfh Gmbh, producator de suplimente nutritive, face parte din grupul Kruger sI este prezenta in Romania din 1999.Cu o cifra de afaceri de 20 de milioane de euro pe an,compania are filiale in Italia, Franta sI Spania sI exporta in Romania, Olanda, Brazilia, China, Vietnam, Grecia, Maroc, Algeria. Grupul Krueger a avut in 2002 o cifra de afaceri de 1,2 miliarde de euro.
Clinica Medasso a fost infiintata in 1997 sI este destinata, in special jucatorilor de fotbal care activeaza in Romania sI in strainatate.(Leila Bolat)



 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO