Companii

După Oltchim, avocatul Adrian Bulboacă intră în CA-ul Oil Terminal

Autor: Roxana Petrescu

12.04.2012, 18:54 265

Adrian Bulboacă, 42 de ani, managing partner al casei de avocatură Bulboacă şi Asociaţii, a fost numit la începutul acestei săptămâni administrator provizoriu în cadrul operatorului portuar Oil Terminal (OIL), controlat de stat, după ce la mijlocul lunii trecute el a fost numit în aceeaşi funcţie în consiliul de administraţie al combinatului chimic Oltchim Râmnicu-Vâlcea.

Numirea lui Bulboacă în cadrul Oil Terminal a avut loc odată cu revocarea din funcţia de director general a lui Silviu Wagner, în locul său fiind numit Emil Rohat, director tehnic în cadrul companiei.

Adrian Bulboacă este managing partner al casei de avocatură Bulboacă şi Asociaţii după ce a lucrat anterior în cadrul birourilor locale ale firmelor internaţionale de avocatură Linklaters (2001-2006) şi Taylor Joynson Garrett (1996-2001). El are experienţă în sectorul M&A şi a fost implicat în pregătirea privatizării Petrom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO