Companii

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF. Gheorghe Florescu, pionierul businessurilor cu cafea din România: Mă gândesc că, şi datorită exemplului meu, mulţi tineri au îndrăznit să îşi împlinească visul de a-şi deschide o cafenea

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF. Gheorghe...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.08.2021, 18:45 149

Businessul Delicatese Florescu a prins viaţă pe 7 iulie 2010, după aproape patru decenii de experienţă pe care Gheorghe Florescu a căpătat-o în domeniu, începând cu 1 martie 1971.

Printre pasionaţii de cafea, Gheorghe Florescu este un etalon. Magazinul Delicatese Florescu, din zona Pieţei Rosetti din Bucureşti, este un adevărat reper pentru toţi cei care au râvnit măcar o dată la o cafea bună, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium.

Businessul Delicatese Florescu a prins viaţă pe 7 iulie 2010, după aproape patru decenii de experienţă pe care Gheorghe Florescu a căpătat-o în domeniu, începând cu 1 martie 1971. Atunci a preluat magazinul de la Avedis Carabelaian, venit în România ca urmare a Marelui Genocid Armean din 1915.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO