Companii

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF. Sebastian Ţiplea şi Georgiana Ştefănoaei, doi tineri antreprenori, au lansat un laborator de parfumuri botanice în Sibiu şi au dezvoltat primele patru esenţe

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF. Sebastian...

Autor: Roxana Petrescu

22.12.2020, 17:00 143

Sebastian Ţiplea şi Georgiana Ştefănoaei au lansat anul trecut un business în domeniul parfumeriei bo­tanice şi au dez­vol­tat atelierul Matca, un la­borator ce realizea­ză sunt doar esenţe din in­gredien­te de origine vegetală.

„Nu folosim ma­teriale sintetice sau ma­teriale de origine ani­mală cum ar fi mos­cul, ambergris (am­bra gri), civet (substanţă secretată de un mamife mic, zibeta - n.red.), casto­reum (secretat de castori - n.red.) din mo­tive ce ţin de etică. Credem că na­tura ne oferă cele mai fru­moase esenţe ce vin la pachet cu efecte be­ne­fice asu­pra psi­hi­cului şi fizi­cului nos­tru“, spune Geor­gia­na Ştefănoaei, care alături de Sebastian Ţiplea formează un cuplu atât în viaţa de zi cu zi, cât şi în business.

Înainte de a face acest pas, Sebas-tian acumulase deja un background în arte vizuale, publicitate şi bran­ding, iar Georgiana lucrase în comunicare şi digital marketing.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO