Companii

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF: O absolventă de Arhitectură a investit peste 8.000 de euro în propriul studio de design. Bugetul pentru o amenajare este între 350 şi 800 de euro/mp

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF: O absolventă...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

26.07.2021, 17:00 156

Proiectele pe care le are Kanso în portofoliu sunt preponderent din zona rezidenţială, iar Andra Bica a lucrat de-a lungul timpului şi la o serie de proiecte pentru apartamente de închiriat pe termen scurt.

Andra Bica are 31 de ani şi este de profesie arhitect, absolventă a Facultăţii de Arhitectură şi Urbanism din Cluj-Napoca. Primele pagini din povestea Kanso a început să le scrie în 2016, odată cu încheierea stagiului de arhitectură pe care îl urmase, şi au venit mai mult ca o nevoie personală de exprimare decât ca o idee de business, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri Premium. Kanso oferă servicii de design interior prepon­derent rezidenţial.

Treisprezece ani din viaţă i-a dedicat studioului Kanso, pe lângă investiţiile financiare constante în echipamente şi software. Bilanţul a ajuns la 8.000-10.000 de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO