Companii

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF. În Bucureşti au apărut restaurante specializate în preparate care au oul în rol principal. Ce se poate face din acest ingredient aparent banal?

Şi în alte localuri din Bucureşti şi din ţară, oul şi-a făcut loc în meniuri, însă gătit cu un twist.

Yolk şi ou_bucureşti sunt două localuri din Capitală care au pariat pe preparatele ce au la bază oul pentru a-şi construi meniurile, scrie revista lunară de lifestyle de lux După Afaceri.

„Toate reţetele Yolk includ oul într-unul dintre cele trei metode termice clasice de preparare – omletă, fiert sau ochi. Reinterpretarea noastră constă în felul în care încorporăm gustul de ou cu alte gusturi. Sandvişul Amestecate conţine ouă ochi, doar că în timpul preparării spargem gălbenuşul şi îl amestecăm cu albuşul, astfel că orice muşcătură luată din sandviş conţine atât albuş, cât şi gălbenuş. Iar scrambledul din sandvişul Bătute este pregătit în tigaie cu un pic de unt şi cu chives, pentru extra pufoşenie şi extra fresh taste“, spun re­prezentanţii restaurantului Yolk – the egg station, din zo­na Pieţei Romane din Capitală.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.