Companii

După Afaceri, revista de lifestyle a ZF. Au pornit cu un atelier de mobilă în curtea părinţilor şi au ajuns la colaborări cu Tissot: Anul 2020 a fost pentru noi unul bun. Comenzile s-au dublat

Octavia şi Lucian Loiş, fondatorii atelierului de mobilă Şezi

Oamenii şi-au dat seama cât de important este mediul în care trăim şi cum obiectele din jur ne pot influenţa starea, mai ales dacă petrecem o mare parte a timpului în interiorul casei.

Octavia şi Lucian Loiş, fondatorii atelierului de mobilă Şezi Oamenii şi-au dat seama cât de important este mediul în care trăim şi cum obiectele din jur ne pot influenţa starea, mai ales dacă petrecem o mare parte a timpului în interiorul casei.

Autor: Roxana Petrescu

28.04.2021, 17:45 559

♦ Simbolurile româneşti reimaginate printr-o geometrie aproape purificatoare sunt cea mai vizibilă trăsătură a brandului Şezi, o iniţiativă lansată de un cuplu de arhitecţi şi validată internaţional prin colaborări cu branduri precum Tissot, scrie revista După Afaceri Premium.

„Oamenii şi-au dat seama cât de impor­tant este mediul în care trăim şi cum obiec­tele din jur ne pot influenţa starea, mai ales da­că petrecem o mare parte a timpului în inte­riorul casei“, spun Octavia şi Lucian Loiş, cuplul de antreprenori care într-un mo­ment de inspiraţie, acum cinci ani, a decis să lanseze brandul Şezi.

Încă erau studenţi la arhitectură atunci când au apărut primele două scaune semnate Şezi. „La îndemnul bunicii mele, Petrana Costa, o profesoară de limba română ele­gantă şi pasionată de frumos, am desenat simboluri româneşti conturate în spătarele unor piese de mobilier din lemn masiv. Acestea aveau rolul de a sublinia importanţa fa­miliei, a echilibrului şi a păstrării unor tradiţii“, spune Octavia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO