Companii

După Afaceri Premium: Pe cărări nebătătorite: pandemia a adus în prim-plan turismul intern, trecut cu vederea în anii anteriori în favoarea Occidentului

După Afaceri Premium: Pe cărări nebătătorite:...

Autor: Cristina Roşca

18.08.2020, 18:35 101

City-break-urile în Occident, vacanţele exotice şi vacanţele la plajă în Grecia sau Turcia au fost înlocuite - cel puţin parţial - în 2020 de escapade în România în contextul în care libertatea de mişcare e limitată, iar regulile de călătorie se schimbă de la o săptămână la alta ca urmare a pandemiei de Covid-19.

Sunt puţini oameni care să fi ajuns pe unde au călcat ei. Unii se tem să meargă şi doar cu gândul la peste 8.000 de metri altitudine. Alţii visează să ajungă o dată în viaţă acolo unde muntele se apropie ameninţător de cer. Ei au făcut-o, chiar de mai multe ori, s-au aventurat pe „drumuri“ nebătătorite, au escaladat culmile cele mai înalte ale lumii şi şi-au dat întâlnire acolo sus cu ei înşişi.

Vlad Căpuşan, Horia Colibăşanu şi Alex Găvan sunt trei alpinişti români pentru care muntele nu e o destinaţie de bifat sau de cucerit, ci e mai degrabă o experienţă umană, o oportunitate de dezvoltare personală. Fiecare expediţie e o poveste despre întâlnire şi regăsire.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO