Companii

După Afaceri. Cât de mult influenţează paharul gustul şi aromele unui vin şi cum îl alegem pe cel potrivit?

Paharul este un factor care poate augmenta sau sabota întregul proces al savurării unui vin, nu doar un personaj secundar în „filmul“ degustării. Când geometria unui obiect atât de simplu poate ascunde atât de multe secrete, cum facem să alegem paharul perfect pentru experienţe memorabile?

„Nu cred că trebuie să mai insist în a preciza că paharul de vin trebuie să prezinte calitatea primară de a fi un pahar oenologic: cu picior, caliciu dotat cu o cameră aromatică suficient de largă pentru dezvoltarea aromelor şi care să se restrângă apoi pentru a le concentra şi focaliza înspre nările amatorului de vin care-l utilizează“, spune Iulia Scavo, profesoara de matematică transformată într-unul dintre cei mai buni somelieri din lume.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.