Companii

Dragoş Petrescu, City Grill: Am cumpărat 49% din Maison des Crepes şi vrem să deschidem în franciză 30 de restaurante în trei ani. Continuăm şi dezvoltarea grupului

INTERVIU

Dragoş Petrescu, fondatorul City Grill: La finalul anului sperăm să ajungem la 70% din businessul din 2019, asta dacă nu se întâmplă ceva.

Dragoş Petrescu, fondatorul City Grill: La finalul anului sperăm să ajungem la 70% din businessul din 2019, asta dacă nu se întâmplă ceva.

Autor: Cristina Roşca

18.06.2021, 19:00 7893

♦ City Grill deţine în prezent 16 restaurante şi patru bucătării de tip cloud kitchen destinate livrărilor ♦ Totodată, grupul a preluat şi 49% din restaurantul Aubergine din centrul vechi şi vrea să mai deschidă încă unul în zona Charles de Gaulle ♦ După deschiderea din mai a sectorului HoReCa, vânzările grupului au ajuns undeva la 70% faţă de nivelul etalon din 2019.

City Grill, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa de restaurante din Româ­nia, a adus în grup două branduri noi – Maison des Crepes şi Aubergine – păs­trând în acţionariat an­tre­prenorii care le-au fondat.

„Am preluat 49% din Maison des Crepes, un business fondat de antre­prenorul Valentin Strugaru care păs­trează pachetul majoritar“, spune Dragoş Petrescu, fondatorul grupului.

Strugaru a lucrat anterior în cadrul Domino’s Pizza, o multinaţională adusă lo­cal în sistem de franciză, conform celor mai re­cente date ale ZF. Apoi a fondat busi­nessul Maison des Crepes care are cinci unităţi – trei în Bucureşti şi câte una în Constanţa şi Piteşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO