Caută doar în titlu
Companii

Dragoş Gavriluţă, Clariant: În fabrica din Podari ne concentrăm să creăm un lanţ de aprovizionare local, avem contracte cu până la 300 de fermieri. Ne-am asigurat materia primă în proporţie de 75%

„Ne-am asigurat materia primă în proporţie de 75%. Noi avem nevoie de 250.000 de tone de paie anual, din care obţinem 50.000 de tone de etanol. Există un interes foarte mare din partea fermierilor.“

Clariant, companie elveţiană care construieşte la Podari, lângă Craiova, o fabrică de bioetanol (combustibil pentru maşini), vrea să folosească un lanţ de aprovizionare local pentru materia primă necesară în fabrică, adică să cumpere paiele necesare producţiei de la fermierii din zonă, după cum spune Dragoş Gavriluţă, CEO al Clariant România.

„Ne concentrăm să creăm un lanţ de aprovizionare local, vorbim cu fer­mierii din zo­nă, avem con­trac­te cu până la 300 de fer­mieri, ne-am asi­gu­rat ma­teria primă în pro­por­ţie de 75%. Noi avem ne­voie de 250.000 de tone de paie anual, din care ob­ţinem 50.000 de tone de etanol. Există un interes foarte mare din partea fermierilor. Şi pe partea de piaţă de desfacere avem asigurată o mare parte, există un mare interes din partea clienţilor şi a celor potenţiali, din România şi din întreaga Uniune Europeană“, a declarat Dragoş Gavriluţă în cadrul videoconferinţei Top 1.000 cele mai mari companii din România. Pulsul economiei.

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Companii - care are si subcategorii
AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.