Companii

Dragoş Frăţilă, hotelul Teleferic din Poiana Braşov: Estimăm închiderea sezonului de vară 2021 cu un grad de ocupare de 75%, este o uşoară creştere faţă de anul trecut

Hotelul de patru stele Telefericul din Braşov are o capacitate de 127 de camere şi este administrat de firma Tint SRL

Hotelul de patru stele Telefericul din Braşov are o capacitate de 127 de camere şi este administrat de firma Tint SRL

Autor: Miruna Diaconu

21.07.2021, 18:30 362

♦ Hotelul Teleferic de patru stele din Poiana Braşov, controlat de Ştefan Ţînţ, a avut o scădere a veniturilor de 40% anul trecut, înregistrând o cifră de afaceri de 3,8 milioane euro.

Dragoş Frăţilă, general manager hotel Teleferic din Poiana Braşov, spune că se aşteaptă ca sezonul din acest an să fie mai bun decât sezonul de vară din 2020, astfel că pâ­nă la sfârşitul verii estimează un grad de ocu­pare de 75%. Creşterea cererii de rezer­vări vine pe fondul relaxării măsurilor de restricţie.

„Comportamentul oaspeţilor este oare­cum schimbat datorită pandemiei, oaspeţii noştri îşi fac rezervări last minute, nu-şi mai rezervă sejurul cu câteva luni înainte ca în anii trecuţi. Doar 5%  din rezervările actuale sunt făcute de străini şi acestea se datorează evenimentelor tip team building, unde s-au relaxat condiţiile de participare, iar aceste grupuri au invitaţi din străinătate, oaspeţilor noştri din multinaţionale şi ambasade care lucrează permanent în România. Din păcate, turiştii individuali străini nu au început să sosească, dar sperăm ca pentru sezonul de iarnă 2021-2022 restricţiile să fie mai puţine“, spune Dragoş Frăţilă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO