Companii

Dragoş Constantinescu, preşedinte al Ursus Breweries, promovat în cadrul grupului Asahi. Paul Barnett noul şef pe România

Dragoş Constantinescu

Dragoş Constantinescu

Autor: Florentina Niţu

29.04.2021, 00:05 265

Dragoş Constantinescu, managerul român care a condus din 2019 businessul Ursus Breweries, liderul din piaţa locală a berii, cu afaceri de aproape 2 mld. lei (circa 420 mil. euro) în 2019, trei fabrici industriale şi o microberărie, a fost promovat în funcţia de managing director al diviziei care include Germania, Austria, Cehia şi Slovacia, parte din grupul Asahi Europe & International.

„Mă bucur să am oportunitatea de a conduce divizia de business care include Cehia, Slovacia, Germania şi Austria, din grupul Asahi Europe & International. Sunt, totodată, mândru de echipa din România şi de ceea ce am reuşit să realizăm împreună”, a declarat într-un comunicat Dragoş Constantinescu.

Ursus este o companie membră a grupului Asa­hi şi el a fost responsabil, în paralel cu funcţia din România şi de businessul Asahi pentru piaţa din Ungaria. De asemenea, din 1 ianuarie 2021, Dra­­goş Constanti­nescu a fost numit preşedinte al Aso­ciaţiei Berarii României în locul lui Dan Ro­bin­son, managing director al Heineken România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO