Companii

Dragoş Cătălinoiu Gociman, viziteazădelta.ro: Vara aceasta cererea a fost de cel puţin şase ori mai mare faţă de capacitatea de cazare din Delta Dunării, iar comparativ cu 2019 a fost de trei ori mai mare

Dragoş Cătălinoiu Gociman, proprietarul platformei viziteazadelta.ro: Ar trebui să ne uităm dacă turiştii străini care veneau în anii trecuţi în România au venit în oraşe pentru business şi apoi să vedem câţi turişti  de leisure au fost.

Dragoş Cătălinoiu Gociman, proprietarul platformei viziteazadelta.ro: Ar trebui să ne uităm dacă turiştii străini care veneau în anii trecuţi în România au venit în oraşe pentru business şi apoi să vedem câţi turişti de leisure au fost.

Autor: Miruna Diaconu

03.09.2020, 19:25 222

♦ Delta Dunării are potenţialul de a atrage un milion de turişti anual dacă sezonul estival s-ar prelungi ♦ În Delta Dunării, inclusiv oraşul Tulcea, merg anual peste 165.000 de turişti, dintre care 15% străini.

Dragoş Cătălinoiu Gociman, pro­prietarul platformei vizi­teazadelta.ro, spune că în această vară cererea de rezer­vări în unităţile de cazare din Delta Dunării a fost de şase ori mai mare faţă de capacitatea de cazare din această zonă a ţării. Totodată, comparativ cu anul trecut, cererea a fost de trei ori mai mare în contextul în care mulţi turişti români au renunţat la vacanţele în afara ţării.

„În Delta Dunării, în luna septembrie se menţine trendul de anul trecut, adică partea de weekenduri este undeva la 95% ocupată. Capacităţile de cazare din Delta Dunării oricum sunt mici, adică dacă vorbim de Delta Dunării nu putem vorbi de sute de mii de persoane pe care le avem în acelaşi timp, cererea a fost mult mai mare vara aceasta, cerere a existat. Cererea a fost de cel puţin şase ori mai mare faţă de capacitatea de cazare, iar comparativ cu anul trecut a fost de trei ori mai mare“, spune pentru ZF Dragoş Cătălinoiu Gociman, proprietarul platformei viziteazadelta.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO