Companii

Dragoş Anastasiu, Eurolines: Traficul pe curse externe a crescut uşor, dar este o performanţă având în vedere „asaltul“ fără precedent al companiilor aeriene low-cost

Dragoş Anastasiu,  proprietarul grupului Eurolines: Creşterea cea mai mare se datorează vânzării pachetelor turistice, mai ales în perioada de early booking când vânză- zările  au crescut cu 27%. De ase­me­nea a crescut interesul pentru vacanţe exotice.

Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines: Creşterea cea mai mare se datorează vânzării pachetelor turistice, mai ales în perioada de early booking când vânză- zările au crescut cu 27%. De ase­me­nea a crescut interesul pentru vacanţe exotice.

Autor: Mirabela Tiron

12.10.2016, 00:07 1012

Cele mai solicitate linii sunt cele către Germania, Franţa şi Cehia

Cea mai populară des­­tinaţie este Berlin, urmată de Praga, Mün­chen,  Frankfurt am Main, Hamburg şi Paris.

Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, spune că în primele nouă luni din acest an autocarele au transportat 103.000 de pa­sageri în străi­nă­ta­te, în uşoară creştere faţă de perioada si­mi­lară a anului anterior, ceea ce este o „per­for­man­ţă“, în condi­ţiile concu­ren­ţei puternice făcute de companiile aeriene low-cost.

„Considerăm că majorarea numărului de pasageri este o performanţă având în vedere asaltul fără precedent al companiilor low-cost şi concurenţa neloială din partea transpor­tatorilor pirat, care operează fără respectarea reglementarilor legale şi fără să îşi fiscalizeze veniturile“, a declarat Dragoş Anastasiu pentru ZF.

Antreprenorul a mai spus că nu intenţionează să lanseze rute noi în iarna aceasta, „ci dorim o consolidare a operării pe actualele rute, iar o eventuală extindere este programată pentru sezonul de vară următor“.

Cele mai solicitate linii sunt cele către Germania, Franţa şi Cehia, cea mai populară des­­tinaţie fiind Berlin, urmată de Praga, Mün­chen,  Frankfurt am Main, Hamburg şi Paris.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO