Companii

Dr. Ionuţ Leahu, medic dentist & proprietar Clinicile Dr. Leahu: Am început anul cu 6 clinici, iar până la final de an mai deschidem 6 clinici, una în parteneriat

Dr. Ionuţ Leahu, medic dentist & proprietar Clinicile...

Autor: Alexandra Cepăreanu

23.10.2019, 14:08 416

Lanţul de clinici dentare Dr. Leahu înfiinţate de antreprenorul Ionuţ Leahu în urmă cu opt ani va număr 12 clinici până la final de an, din care una va fi deschisă în parteneriat, a spus Dr. Ionuţ Leahu, medic dentist & proprietar Clinicile Dr. Leahu, în cadrul conferinţei Franchise Connection 2019.

„Am început anul 2019 cu 6 clinici, iar până la final de an mai deshidem 6 clinici – una în partenriat-, şi s-ar putea să mai semnăm un parteneriat într-un alt oraş până la final de an, adică ajungem la o reţea de 86 de scaune”, a spus Ionuţ Leahu.

El a adăugat că în prezent, cele nouă clinici deschise tratează aproximativ 2.500 de pacienţi pe lună, iar până la final de an numărul acesta se va dubla, ajungând astfel la 5.000 de pacienţi pe lună.

„Acum suntem peste 300 de colegi în 9 clinici. Acum tratăm aproximativ 2.500 de pacienţi pe lună, putem până la final de an să tratăm chiar 5.000 de oameni pe lună, şi este o creştere care trebuie să continue. Ce oferim noi trebuie să devină normalitate. Dar pentru a devini normalitate trebuie să fim prezenţi peste tot, pentru a le fi uşor pacienţilor să ajungă la noi şi să nu mai aibă dubii.”

Aventura noastră în francize a început anul trecut, avem o unitate deschisă în Piteşti, anul acesta deschidem o unitate în Oradea.

În acest parteneriat oferim tot ce este nevoie pentru a deschide o clinică stomatologică – minim opt scaune, minim o radiologie dentară, minim un centru de tehnică dentară digitalizată, şi echipa necesară-.

Avem o hartă a României şi vrem să ajungem la circa 45 de clinici în următorii cinci ani. Sunt parteneri care vin către noi şi sunt persoane către care mergem noi.

Partenerul trebuie să îşi dorească o clinică mai atractivă decât cele din străinătate, pentru că sunt 4 milioane de români plecaţi care lucrează şi trăiesc în afara ţării, iar unul dintre motivele pentru care vin în ţară este pentru a merge la stomatolog. Avem feedbackuri de la persoane care s-au stabilit în ţări precum Belgia de 10 ani şi spun că acolo le lipseşte abordarea pe care o avem noi cu fiecare pacient în parte.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO