Companii

Douglas deschide o parfumerie în Polus Center Cluj

Douglas deschide o parfumerie în Polus Center Cluj

Autor: Laurentiu Cotu

12.10.2011, 00:00 576

Retailerul de parfumerie şi produse cosmetice Douglas va deschide joi, 13 octombrie, un nou magazin, în centrul comercial Polus Center din Cluj. Parfumeria Douglas este situată lângă magazinul operat de retailerului britanic New Look. Compania germană Douglas este prezentă pe piaţa locală din decembrie 2007 şi are magazine în Bucureşti (Unirea Shopping Center, Băneasa Shopping Center, Sun Plaza), Târgu Mureş (Mureş Mall), Constanţa (City Park Mall), Oradea (Lotus Center), Baia Mare (Gold Plaza), Sibiu (Promenada Mall), iar din 13 octombrie în Cluj (Pouls Center).

Portofoliul magazinelor Douglas din România cuprinde peste 120 de branduri, printre care Chanel, Hugo Boss, Dior, Calvin Klein sau Giorgio Armani. Douglas este una dintre cele mai extinse reţele de parfumerii, cu peste 1.200 de magazine în 23 de ţări din Europa. Compania germană este prezentă în România prin divizia parfumeriile Douglas. Compania Parfumerie Douglas SRL a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 30,2 mil. lei (7,2 mil. euro), având un număr mediu de 66 de angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor Publice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO