Companii

Dorian Buzea, DAB Auto Serv: Service-urile auto vor reveni la întregul potenţial din toamnă

Dorian Buzea, DAB Auto Serv: Service-urile auto vor...

Autor: Bogdan Alecu

02.06.2020, 12:00 267

Service-urile auto îşi vor reveni mult mai rapid după criza determinată de pandemie pe măsură ce nevoia de servicii în piaţă este ridicată, în timp ce piaţa auto propriu-zisă îşi va reveni mai greu, în opinia lui Dorian Buzea, general manager at DAB Auto Serv, unul dintre cei mai mari dealeri auto din Capitală, care comercializează mărcile Hyundai, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Suzuki, Mitsubishi, Jaguar şi Land Rover.

„Un impact pozitiv major în această perioadă au avut-o măsurile guvernamentale adoptate, inclusiv aceea de a permite firmelor să acceseze şomajul tehnic. Şi unitatea noastră a fost deschisă în permanenţă, inclusiv în starea de urgenţă, dar cu resurse reduse. Am funcţionat întâi cu 20% din potenţial în aprilie, după care am crescut spre 50% la finalul lunii aprilie, iar în iunie începem cu 70% din potenţial“, a declarat Dorian Buzea, general manager DAB Auto Serv, în cadrul unui eveniment online organizat de Autobest.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO