Companii

Domo, un nou CEO şi scriptic un nou acţionar

Domo, un nou CEO şi scriptic un nou acţionar

Foto Cristina Nichituş

Autor: Cristina Roşca

06.02.2013, 00:07 2566

Retailerul de electronice, electrocasnice şi produse IT Domo a fost preluat de către fondul de investiţii elveţian Domtech, schimbare care vine la pachet cu o schimbare de CEO. Dragoş Dinu, care a condus anterior A&D Pharma, cel mai mare grup farma local, preia astfel funcţia de CEO.

Reprezentanţii Domo nu au oferit informaţii despre acest fond de investiţii, astfel nu există date clare dacă este vorba de o schimbare de acţionariat sau doar de un transfer de acţiuni al aceluiaşi fond de investiţii de pe o entitate pe alta.

"Recent s-a înregistrat o tranzactie care este de mult în derulare. Un fond de investiţii elvetian, Domtech, a preluat 100% din actiuni de la TMD (Technomarket Domo NV, fostul acţionar majoritar - n.red.)", spune Lorand Szarvadi, fondatorul companiei care până recent era şi acţionar mi­noritar. Acum Domtech cotrolează 99,99% din acţiuni.

Informaţiile despre Domtech Holding AG sunt aproape inexistente. Astfel, nu există informaţii despre portofoliul fondului sau despre istoria lui. "La această întrebare nu sunt abilitat să vă răspund", explică Szarvadi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO