Companii

Domo a deschis două magazine în trimestrul patru. Urmează alte cinci. Vezi aici unde

Domo a deschis două magazine în trimestrul patru. Urmează alte cinci. Vezi aici unde

Foto: Catalin Abagiu

Autor: Cristina Rosca

31.10.2011, 16:07 327

Retailerul de electronice, electrocasnice, IT şi telecom Domo Retail a deschis la finalul săptămânii trecute un magazin nou în Constanţa, în centrul comercial Maritimo Shopping Center.

Unitatea de 1.200 de metri pătraţi a necesitat o investiţie de 250.000 de euro fără stocuri.

În primele trei zile de la deschidere magazinul a înregistrat un trafic de 11.876 persoane şi vânzări de 115.000 euro, confirmând astfel asteptările companiei.

''Noua deschidere din Constanţa face parte din planul de extindere al companiei pentru anul 2011. În această lună am deschis două magazine de suprafaţă mare, la Oradea şi la Constanţa. Până la sfârşitul acestui an vom mai deschide încă cinci noi magazine, la Bucureşti, Craiova, Botoşani, Piteşti şi Sibiu'', a spus Lorand Szarvadi(FOTO), directorul executiv al DOMO.

Domo Retail este al doilea cel mai important retailer de pe această piaţă după Altex, cu o cifră de afaceri de 180 milioane euro anul trecut, în creştere de la 170 mil. euro în 2009. Retailerul deţine o reţea naţionalã formată din 126 de magazine.

Domo, deţinut de fondul de investiţii Trans Balkan Investments şi de Lorand Szarvadi, activează pe o piaţă evaluată la circa 1 mld. euro. Piaţa de profil a fost una dintre cele mai afectate de criza financiară, scăzând cu 40% în 2009 şi cu 15% în 2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO