Companii

Doi români au strâns 75.000 € pentru o platformă online de training pentru trading

Doi români au strâns 75.000 € pentru o platformă...

Autor: Oana Stupinean

16.09.2015, 00:07 3941

Doi tineri antreprenori români, Florin Cioacă (33 de ani) şi Florin Grosu (32 de ani ), cu experienţă în trading şi ban­king, au obţinut o investiţie de 75.000 de euro de la Seed­camp din Londra, cel mai mare accelerator de start-up-uri din Europa, pentru o platformă online de training şi de testare a traderilor profesionişti numită Traderion, care le permite instituţiilor bancare să recruteze cei mai buni specialişti.

Aceasta este cea de-a doua validare a modelului de business al Traderion, start-up-ul primind o o finanţare de câteva zeci de mii de dolari şi de la un grup de „angel investors“ din SUA.

Traderion este o platformă online de training şi de testare a traderilor profesionişti, care foloseşte un simulator avansat, cu scenarii economice reale şi algoritmi de învăţare care permit personalizarea în timp real a planului de învăţare pentru fiecare trader în parte. Proiectul a fost demarat în 2013, în urma unei investiţii de 100.000 de euro, iar în prezent compania are deja în portofoliul de clienţi bănci precum CEC, Raiffeisen, Intesa Sanpaolo Bank sau Citibank.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO