Companii

Doi medici fac afaceri de 6,7 milioane de lei cu o clinică oftalmologică pentru copii. „Am depăşit 10.000 de consultaţii pe an pe oftalmopediatrie“.

Doi medici fac afaceri de 6,7 milioane de lei cu o...

Autor: Mirabela Tiron

18.09.2018, 00:05 1648

Doi medici, Călin Ciubotaru şi fratele său Ion Ciubotaru, au pus bazele unei clinici oftal­mologice în Bucureşti, specializată pe ser­vicii medicale pen­tru copii, o nişă pe care s-au dezvol­tat mai puţine busi­nessuri com­para­tiv cu cea a serviciilor oftalmologice adre­sate adulţilor.

„Clinica Oftalmologică Infosan a fost înfiinţată în anul 2002, la început un simplu cabinet de oftalmologie, ulterior o clinică mică, iar în prezent un spital mono­spe­cia­litate de oftalmologie cu cabinete, săli de tra­ta­mente, camere obscure pentru investigaţii, re­zerve cu paturi şi bloc operator, asigu­rând condiţii optime atât pentru pacienţi, cât şi pentru personalul medical. Copiii bene­fi­ciază de secţie proprie cu sală de aşteptare şi loc de joacă adecvat vârstei, separată de sec­ţia pentru adulţi“, a spus Călin Ciubotaru, fost medic primar în medicina de familie şi actual manager al Clinicii Oftalmologice Infosan. El controlează 50% din acţiuni, cea­laltă jumă­ta­te fiind deţinută de fratele său Ion Ciubotaru, medic generalist. Soţia lui, Andreea Ciubotaru, este medic oftalmolog şi lucrează ca director medical în cadrul clinicii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO