Companii

Doi antreprenori au ajuns la 52 milioane de lei cu o reţea de şapte benzinării în Bucureşti şi Ilfov. „Ne aprovizionăm cu carburanţi de la principalii furnizori din piaţă - MOL, Rompetrol, Lukoil şi Oscar Downstream.“

În funcţie de mărime şi de proprietatea asupra terenului, investiţia este cuprinsă între 300.000 de euro şi un milion de euro.

În funcţie de mărime şi de proprietatea asupra terenului, investiţia este cuprinsă între 300.000 de euro şi un milion de euro.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

07.11.2017, 00:06 3497

Diana şi Gheorghe Şerban, acţionari ai companiei Carbogaz, au ajuns la o cifră de afaceri de 52 de milioa­ne de lei dintr-o re­ţea de şap­te benzi­nă­rii amplasate în Bucureşti şi în îm­prejurimile Capitalei.

„Vom mai deschide în următoarele trei luni două staţii noi, una în Tunari construită în proporţie de 30%, iar cealaltă în Voluntari, în vecinătatea autostră­zii. În funcţie de mărime şi de pro­prietatea asupra terenului, investi­ţia este cuprinsă între 300.000 de euro şi un milion de euro“, spune Diana Şerban, unul dintre cei doi acţionari ai companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO