Companii

Divizia locală de transport a grupului spaniol SESE caută 60 de conducători auto pentru transport rutier de mărfuri

Divizia locală de transport a grupului spaniol SESE...

Autor: Laurentiu Cotu

15.12.2020, 16:30 138

Transportatorul rutier de marfă Trans SESE, cu sediul în Cluj-Napoca, subsidiara locală a grupului spaniol SESE, are disponibile în prezent 60 de locuri de muncă pentru conducători auto, pentru transport rutier de mărfuri, potrivit AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Cluj. Candidaţii trebuie să aibă minim studii gimnaziale, iar contractul se va încheia pe perioadă nedeterminată, potrivit AJOFM Cluj. Compania a avut anul trecut un număr mediu de 284 de angajaţi, conform datelor publice.

În România există circa 300.000-310.000 de şoferi cu atestate profe­sionale, iar angajatorii din domeniul transporturilor se confruntă cu un deficit acut de personal, potrivit unor informaţii primite anterior de la Uniunea Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR). Veniturile unui şofer de camion pot ajunge la peste 2.200 de euro net pe lună, potrivit UNTRR.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO