Companii

Distribuitorul de medicamente Ropharma Logistic are aproape 3 mil. lei de investit în depozite şi parcul auto. În 2020, afacerile diviziei de distribuţie a Ropharma au crescut cu 6%, până la 561 milioane de lei, după cinci ani de la înfiinţare

Ropharma Logistic SA a fost înfiinţată în 2014, are şapte depozite şi angajează 321 de oameni.

Ropharma Logistic SA a fost înfiinţată în 2014, are şapte depozite şi angajează 321 de oameni.

Autor: Georgiana Mihalache

20.07.2021, 00:05 381

Ropharma Logistic, distribuitorul de medicamente parte a grupului Ropharma, unul dintre cele mai mari din piaţa farma locală, a ajuns la afaceri de 561 mil. lei în 2020, în creştere cu 6% faţă de anul anterior, potrivit calculelor făcute de ZF pe baza informaţiilor companiei.

Bugetul de investiţii pentru 2021 este de 2,8 mil. lei, iar principalele direcţii sunt achiziţia terenurilor pentru trei depozite: Bacău, Iaşi, Târgu-Mureş şi reînnoirea flotei de distribuţie.

„Reautorizarea de către ANMDMR (Agenţia Medicamentului) a depozitelor: Bucureşti, Bacău, Cluj-Napoca, Iaşi, Târgu-Mureş, Timişoara, recertificarea ISO şi digitalizarea vânzărilor“ reprezintă cele mai mari provocări pentru companie la începutul acestui an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO