Companii

Distribuitorul Amigo&Intercost din judeţul Harghita, cu afaceri de 388 mil. lei, are 8 milioane lei pentru construirea a 8.000 mp de depozite

Distribuitorul Amigo&Intercost din judeţul Harghita, cu...

Autor: Miruna Diaconu

03.06.2021, 00:05 446

♦ Amigo & Intercost, companie distribuitoare de băuturi din Odorheiu Secuiesc, judeţul Harghita, controlată de antreprenorii Tibor Becze şi József Biró, a raportat pentru 2020 o cifră de afaceri de 388,8 mil. lei.

Compania distribuitoare de băuturi Amigo&Intercost din Judeţul Harghita, controlată de antreprenorii Tibor Becze şi József Biró, şi-a bugetat anul acesta 8 milioane lei pentru construirea a 8.000 de spaţii de depozitare în Miercurea Ciuc şi Braşov şi amenajarea unui spaţiu comercial de 1.000 mp în Miercurea Ciuc.

„Lucrăm intens pentru a construi şi a ame­na­ja noi depozite şi terenuri în Miercurea Ciuc şi Braşov, ne apropiem de finalizarea unui in­stru­ment IT care să digitalizeze în mai mare mă­sură relaţia cu clienţii noştri şi negociem vii­toare parteneriate pentru lărgirea por­to­fo­liu­lui de produse“, spun reprezentanţii com­paniei.

În 2019, compania a achiziţionat un spaţiu în Miercurea Ciuc pe care anul acesta îl va transforma într-un spaţiu comercial cu o suprafaţă de 1.000 mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO