Companii

Distribuitor pentru echipamente medicale Konica

09.10.2003, 00:00 50



Swissray International a introdus un element de noutate in portofoliul sau, prin semnarea unui contract de distributie prin care a primit dreptul de a comercializa echipamente medicale de imagistica de la Konica Medical Imaging.



Acordul ofera companiei Swissray, care s-a extins recent pe piata americana, mai multe produse din aceasta gama, inclusiv Xpress CR, cel mai rapid computer pentru citirea radiografiilor.



"CR se adauga ofertei Swissray in domeniul radiografiei directe digitale (...). Mergand mai departe, Swissray planuieste sa-si consolideze capitalul de sisteme de radiografie directa digitala", a afirmat Terry Ross, presedintele Swissray.



Konica Medical Imaging este o companie subsidiara a Konica Corporation si este un producator si distribuitor de varf a produselor digitale si traditionale de diagnostic folosite in spitale, centre de imagistica, clinici si medici practicieni. Printre principalele produse figureaza NetStar Image Management Solutions, REGIUS CR Systems, DRYPRO Dry Laser Imagers, procesoare de filme si filme medicale.(A.B.)

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO