Companii

Directorul financiar al OTP Bank devine CFO-ul Hidroelectrica printr-o decizie a administratorului judiciar

Directorul financiar al OTP Bank devine CFO-ul...

Autor: Roxana Petrescu

31.03.2014, 10:51 1923
Gabriela Mihăilescu, fost director financiar al OTP Bank, a fost numită azi în funcţia de director financiar al Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie din România, aflat în prezent în insolvenţă. Ea îl înlocuieşte din funcţie pe Aurel Cocoş, decizia fiind luată de administratorul judiciar al Hidroelectrica, Euro Insol, companie controlată de avocatul Remus Borza.
 
"Directorul Financiar al Hidroelectrica gestionează un buget de aproximativ 3 miliarde lei şi are in subordine 2 manageri de departament, 7 directori economici de sucursale şi 78 de economişti", spun reprezentanţii Hidroelectrica. Gabriela Mihăilescu este absolventă a Academiei de Studii Economice, Facultatea de Studii Economice în limbi străine (2001). 

"În perioada 2001-2002 a lucrat ca economist în cadrul Ambasadei Franţei în Bucureşti, pentru ca în perioada 2002-2005 să activeze în cadrul departamentului de buget şi control de gestiune din cadrul BRD-GSG.  În 2012 a fost numit CFO şi deputy CEO al OTP Bank, poziţie pe care a ocupat-o până în  prezent", mai spun reprezentanţii Hidroelectrica.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO