Companii

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a cerut ajutor companiilor locale pentru a asigura şoferi şi maşini pentru transportul echipelor care testează la domiciliu persoanele suspecte de Covid19, pe fondul creşterii numărului de cazuri

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a cerut ajutor...

Autor: Roxana Rosu

11.10.2021, 12:33 98

Producătorul român de medicamente Antibiotice a pus la dispoziţia Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Iaşi şoferi şi maşini care să ajute la deplasarea echipelor medicale ale DSP pentru recoltarea de probe de la persoanele suspecte de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

Operaţiunea va fi menţinută până la sfârşitul lunii octombrie, pe fondul creşterii numărului de cazuri, echipele DSP urmând să fie transportate de angajaţi ai Antibiotice Iaşi, dar şi de voluntari de la alte instituţii. Fiecare echipa DSP asigură testarea în medie a 30 persoane pe zi.

“Întrucât şi eu am fost infectat cu acest virus, ştiu ce stres presupune să aştepţi efectuarea testului şi rezultatul acestuia şi de aceea am considerat că este important ca personalul medical să ajungă cât mai repede la domiciliul celor care solicită testarea. Iar eu cu asta am contribuit. Totodată, motivaţia mea de a mă implica în această acţiune a fost şi faptul că cei de la DSP pot descoperi încă din faşă pe cei infectaţi şi prin izolarea acestora, reducem cât mai mult numărul infectărilor”, a declarat primul voluntar al acestei campanii, Bogdan Diaconu, specialist achiziţii Antibiotice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO