Companii

Dintr-o ogradă daneză în alta: Premium Porc, al doilea cel mai mare producător local de carne de porc, cu afaceri de peste 90 mil. euro, vrea să preia mai multe ferme de porci de la Danbred. Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia. Grupul Premium Porc a avut în anul 2019 o cifră de afaceri de peste 91 milioane euro şi 475 de angajaţi

Grupul danez Premium Porc, al doi­lea cel mai mare producător local de car­ne de porc, cu zece ferme pe plan local în judeţele Brăila, Braşov, Cons­tan­ţa, Olt, Sibiu şi Vrancea, vrea să se extindă şi în ju­deţul Argeş, preluând activitatea a cinci ferme de porci de la Danbred, grup de firme cu acţionariat româno-danez, po­trivit datelor de la Consiliul Con­curenţei.

„Consiliul Concurenţei analizează tran­zacţia prin care Premium Pork Com­mer­cial SRL (companie care face parte din grupul Premium porc – n.red.) intenţionează să preia activităţile des­făşurate de Danbred Argeş SRL, Agro­prod Benţa Nicu SRL, Agro Consul­ting Chiriac SRL şi Slobozia Food Production SRL în domeniul repro­duc­ţiei, îngrăşării şi vânzării porcinelor către abatoare”, se arată în comunicatul de presă de la Consiliul Concurenţei. Con­tac­taţi de ZF, reprezentanţii celor două gru­puri nu au dorit să ofere mai multe detalii.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

Etichete: porc,grup,ferme,crestere

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.