Companii

Din minunile Start-Up Nation: un antreprenor a trecut la rubrica salariaţi numărul de mobil, iar calculatorul i-a dat punctaj maxim şi a creat cea mai mare companie din lume

„Antreprenorul şi-a trecut numărul de telefon la rubrica de locuri de muncă, dar soft-ul nu poate face această diferenţă. Va fi eliminat la evaluare”

Din minunile Start-Up Nation: un antreprenor a trecut la...

Autor: Florentina Niţu

15.02.2019, 13:57 8056

Aplicaţia programului Start-Up Nation 2018 a acceptat la rubrica “Locuri de muncă” numărul de telefon al unui antreprenor, iar acesta ar urma să creeze peste 766 de milioane de joburi, potrivit datelor de pe site-ul Agenţiei pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii, Antragerea de Investiţii şi Promovarea Exportului.

Limita soft-ului, mai exact faptul că nu a putut face diferenţa dintre cele două rubrici, a dus la poziţionarea antreprenorului pe primul loc, obţinând punctaj maxim şi prioritate pentru finanţare. Compania se numeşte Compdarius SRL.

Reprezentenţii ministerului spun că eroarea va fi corectată la evaluarea planurilor de afaceri, compania fiind eliminată.

Programul Start-Up Nation este creat pentru stimularea înfiinţării companiilor mici şi mijlocii, iar unul dintre ceriteriile finanţării este crearea locurilor de muncă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO