Companii

DHL a cumpărat 100 de utilitare şi operează o nouă aeronavă

DHL a cumpărat 100 de utilitare şi operează o nouă aeronavă

Foto: DHL

Autor: Emil Popescu

27.09.2012, 00:00 322

DHL România şi-a extins flota de maşini cu 100 de autovehicule utilitare mari şi operează o nouă aeronavă pentru operaţiunile din vestul ţării, a anunţat miercuri compania de curierat şi logistică.

"DHL a început recent operarea unei noi aeronave cargo în Arad, pentru deservirea zonei operaţionale de vest. Principalele avantaje (...) sunt capacitatea de încărcare mărită şi extinderea acoperirii pentru serviciile cu livrare în aceaşi zi", afirmă reprezentanţii DHL. Noua aeronavă, SAAB SF 340, va asigura zilnic conexiunile cu reţeaua globală DHL, care acoperă peste 220 de ţări şi teritorii.

Totodată, DHL România a mărit în august flota de maşini cu 100 de autovehicule utilitare mari cu rafturi interioare (VW Crafter) care vor opera în toată ţara, asigurând dublarea capacităţii de transport şi o eficienţă mai mare a livrărilor. DHL are în România peste 450 de angajaţi, trei aeronave, 25 de centre de expedieri şi o flotă de 300 de maşini şi a realizat în 2011 o cifră de afaceri de 41,4 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO