Companii

Descoperă România. Destinaţii altfel. În cel mai dificil an pentru turism, doi antreprenori au mizat pe stilul scandinav şi au construit două unităţi de cazare în care au investit zeci de mii de euro

Cabană din Susenii Bârgăului, judeţul Bistriţa Năsăud

Autor: Miruna Diaconu

08.02.2021, 18:15 1463

O cabană din Susenii Bârgăului, judeţul Bistriţa Năsăud şi Panoramic Cabin Stânceni din judeţul Mureş sunt două unităţi de cazare deschise în luna decembrie anul trecut.

În cel mai dificil an pentru turismul din România, dar şi din lume, doi antreprenori nu s-au lăsat speriaţi de criza pandemică şi au investit zeci de mii de euro în unităţi de cazare construite în stil scandinav.

Acest stil arhitectural a început să fie din ce în ce mai căutat atât în rândul oamenilor care doresc să îşi contruiască o casă, cât şi antreprenorii care îşi deschid un business în turism. În ultimii ani, din ce în ce mai multe unităţi de cazare au început să adopte stilul nordic, având un principiu de amenajare care este potrivit pentru toate categoriile de vârstă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO