Companii

Descoperă România. Destinaţii altfel. Doi antreprenori au investit zeci de mii de euro în restaurarea unor case vechi pe care le-au transformat în muzee unde turiştii pot dormi

La Mama Anica

Autor: Miruna Diaconu

27.11.2020, 17:20 262

La Mama Anica şi Casa din Şona sunt două case de oaspeţi care au trecut printr-un proces de restaurare pentru a putea fi transformate în unităţi de cazare.

În ultimii ani au început să apară din ce în ce mai multe iniţiative antre­prenoriale prin care oamenii din do­rinţa de a păstra vie amintirea vieţii simple de odinioară au cum­părat case vechi pe care le-au res­taurat şi le-au deschis pentru turiş­tii dornici de experienţa unei cazări departe de agitaţia oraşului.

Astfel de iniţiative există şi în Porumbacu de Sus, din judeţul Sibiu, şi în satul Şona, judeţul Braşov, unde doi antreprenori au restaurat case vechi după investiţii de zeci de mii de euro, pe care ulterior le-au trans­for­mat în muzee unde turiştii se pot caza.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO