Companii

Descoperă România. Destinaţii altfel. De la Munţii Rodnei şi până la poalele Bucegilor, antreprenorii au investit zeci de mii de euro în unităţi de cazare pentru turiştii care caută linişte

Alpin Lodge, o cabană rustică construită integral de către Valentin Radu, se află la poalele Munţilor Bucegi, judeţul Braşov.

Alpin Lodge, o cabană rustică construită integral de către Valentin Radu, se află la poalele Munţilor Bucegi, judeţul Braşov.

Autor: Miruna Diaconu

29.01.2021, 17:00 851

♦ Casa Valea Vinului, o casă tradiţională recondiţionată din judeţul Maramureş, şi Alpin Lodge, o cabană rustică construită la poalele Munţilor Bucegi, au devenit nu doar casele de vacanţă ale turiştilor, ci şi locurile de unde ei pot lucra.

În ultimii ani din ce în ce mai multe unităţi de cazare care le oferă nu doar un loc de dormit şi o masă turiştilor, ci şi o experienţă au început să fie deschise de către antreprenori care şi-au concretizat ideile în pensiuni sau cabane. Astfel de pensiuni au început să apară în diverse zone ale ţării, printre care şi în judeţele Maramureş şi Braşov, două unităţi de cazare construite de antreprenori care au dorit să le ofere turiştilor  liniştea din mijlocul naturii.

Casa Valea Vinului, o casă tradiţională recondiţionată din judeţul Maramureş, şi Alpin Lodge, o cabană rustică construită la poalele Munţilor Bucegi, au devenit nu doar casele de vacanţă ale turiştilor, ci şi locurile de unde ei pot lucra. Casa Valea Vinului, aflată lângă Munţii Rodnei, judeţul Maramureş, este o veche casă tradi­ţională recondiţionată de Radu Mleş­niţe. Unitatea de cazare a fost deschisă în 2018 după o investiţie de 30.000 euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO