Companii

Descoperă România. Antreprenorii s-au inspirat din poveşti pentru a construi căsuţe în copac pentru turiştii care vor să fie mai aproape de natură. Transylvania Log Cabins, de la poalele Munţilor Retezat, şi complexul Harmonie, cu vedere către Munţii Bucegi, oferă cazare în căsuţe amplasate în copaci

Descoperă România. Destinaţii altfel

Descoperă România. Antreprenorii s-au inspirat din...

Autor: Miruna Diaconu

31.07.2020, 17:15 617

Transylvania Log Cabins, poziţio­na­tă la poalele Munţilor Retezat, în co­mu­na Peşteana, judeţul Hunedoara, şi Har­monie, din staţiunea montană Pre­deal, sunt două complexuri de căsuţe ce oferă turiştilor ocazia de a fi mai aproape de natură cu o amplasare strategică în co­paci.

O astfel de cazare poate fi potrivită pentru contextul actual, dat fiind că spaţiile de locuit sunt separate unul de altul, astfel că oamenii pot păstra distanţa socială.

Proiectul Transylvania Log Cabins se află într-o depresiune aflată la confluenţa Munţilor Apuseni cu Munţii Retezat şi s-a născut din dorinţa antreprenorilor de a retrăi poveştile copilăriei în care protagoniştii trăiau sau dormeau în căsuţe construite în copaci. Rareş Timiş, fost instructor de surf în Uruguay, şi Gabriela Timiş, arthitectă de interior, au primit în 2015 primii turişti la poalele Munţilor Retezat.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO