Companii

DerTour va deschide agenţii în centre comerciale şi în clădiri de birouri. Anul a început foarte bine, turiştii nu au mai rezistat şi au călătorit. Nu avem în plan să deschidem agenţii de turism stradale aşa cum eram obişnuiti

Cosmin Marinof, managing director al DerTour:

Dacă la începutul anului peste 80% din pasageri rezervau în intervalul 5-20 zile înainte de plecare, acum acest interval a devenit 30-40 zile înainte de plecare. În anii normali intervalul era de minim 120-150 zile pentru 80% din turişti.

Cosmin Marinof, managing director al DerTour: Dacă la începutul anului peste 80% din pasageri rezervau în intervalul 5-20 zile înainte de plecare, acum acest interval a devenit 30-40 zile înainte de plecare. În anii normali intervalul era de minim 120-150 zile pentru 80% din turişti.

Autor: Miruna Diaconu

26.04.2021, 19:45 121

Cosmin Marinof, managing director al DerTour, divizia de turism a grupului Eurolines, cumpărată în 2019 de grupul german Der Touristik, spune că în perioada următoare strategia de dezvoltare vizează deschiderea unor noi puncte de lucru în centrele comerciale şi în clădirile de birouri.

„Avem în plan deschiderea de noi agenţii de turism urmând strategia noastră de dezvoltare, în centre comerciale, în clădiri de birouri. Nu avem în plan să deschidem agenţii de turism stradale aşa cum eram obişnuiti, centrul vechi sau bulevardul principal dintr-un oraş, decât dacă apar unele oportunităţi sau schimbări. Agenţiile închise erau deja în plan de a fi închise pentru că ele nu mai aduceau acelaşi return ca spaţiile noi din centrele comerciale”, spune pentru ZF Cosmin Marinof, managing director al DerTour.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO